Style Hair Club and Day Spa Szépségszalon – fodrászat, kozmetika

style-logo_0
ADATOK
  • Cím: 1203 Budapest, Szent Erzsébet tér 15. (Török Flóris u. sarok)
  • Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek: 08:00 – 20:00

Szombat: 08:00 – 14:00

ELÉRHETŐSÉG
  • Telefon:

Kozmetika, Erzsike: 06-20-326-25-94

Fodrászat – Balázs: 06-30-550-92-96

Műköröm – Manikűr – Ildi: 06-30-997-99-34

BEMUTATKOZÁS
zlet-moz

Szalonunk 2009-ben nyitotta meg kapuit a szépülni vágyók előtt Pesterzsébeten. Az elmúlt években folyamatosan arra törekedtünk, hogy hozzánk betérő vendégeink olyan szolgáltatásokat is elérhessenek, melyekért többnyire a belvárosba kellene utazniuk.

Fodrászatunk mára a JOICO exkluzív márka aranypartnerévé vált, visszatérő vendégeink hűségének és a zseniális hajápoló termékeknek köszönhetően. Legnépszerűbb hajápoló kezelésünk a z ún. hajújraépítés, mely a roncsolt, töredezett, elvékonyodott hajjal valósággal csodát tesz.

Fodrászaink minden hónapban továbbképzésen vesznek részt, hogy a legújabb trendet és technikákat közvetíthessék vendégeink felé. Szaktudásuknak és a termékek pontos ismeretének köszönhetően az otthoni hajápolási tanácsokat megfogadó vendégeink nem győznek hálálkodni.

Kozmetikánkban csúcsminőségű orvos-esztétikai kezelések, alakformáló kezelések, arckezelések várják vendégeinket.Ezen kívül:

  • Orvos-esztétikai kezelések: Image skin care kozmetológiai hámlasztás, Alissi Bronte dermarolleres arcfiatalítás, E-light tartós szőrtelenítés és pigmentfolt halványítás.
  • Arckezelések: Alissi Bronte luxuskezelések és hagyományos kezelések.
  • Alakformáló kezelések: Rádiófrekvenciás zsírbontás, zsírsejtroncsoló kavitációs ultrahang kezelés, speed fitness köredzés.
stylekep3

Műköröm szolgáltatásunk megkapta a BrillBird referencia minősítését, köszönhetően magasan képzett kolléganőnknek, és a kifogástalan minőségű anyagok használatának.

Szűcs Ildi munkáját dicséri többek között Erdőhegyi Brigitta, Bódi Margó  körme is. Ildikó 2000 óta dolgozik a szakmában, nagyon fontos számára a naprakészség, ezért félévente továbbképzésen vesz részt.

Üzletünkben WIFI, bankkártyás fizetési lehetőség és büfé is igénybe vehető.

Higgye el, nem érdemes a belvárosba mennie, nálunk minden megtalálható egy helyen, ráadásul könnyen és ingyen parkolhat, és még az áraink is kedvezőbbek!

Szeretettel várjuk.

Térkép

Kulcsszavak: fodrász, kozmetikus, kéz és lábápolás, day-spa, joico, rádió frekvenciás zsírbontás, hajvágás, hajfestés, haj újraépítés, végleges szőrtelenítés, fogyasztás, smink, műköröm építés

Style Hair Club and Day Spa Szépségszalon – fodrászat, kozmetika
hirdetes
hirdetes