Angol Nyelvoktatás Gyerekeknek – Helen Doron

helenlogo
ADATOK
 • Cím: Csili Művelődési Központ  (Bejárat: Baross u. 55. felől “B” porta I. em. 11.)
 • Nyitva tartás:

Telefonos egyeztetés alapján

ELÉRHETŐSÉG
BEMUTATKOZÁS
csilikep

Jelentkezzen ingyenes próbaóráinkra!

AKCIÓ! Kattintson rá a képre, nyomtassa ki, hozza magával a beiratkozásra és vegye igénybe 10.000 Ft.-os kedvezményünket!

„HELEN DORON ANGOLLAL EGÉSZEN A NYELVVIZSGÁIG!”

30 évesek lettünk, 30 év tapasztalatával, 30 éve a világ 34 országában!

A Helen Doron Oktatási Csoport célja, hogy alapjaiban frissítse fel a gyermek és ifjúsági oktatást. Figyelembe vesszük a gyermekek hatékony tanulási mechanizmusait, személyiségét.
Lépésről – lépésre felépített tananyagaink 3 hónapos kortól 19 éves korig kínálnak élmény- és tevékenységközpontú, az összes érzékszervet megmozgató izgalmas angolórákat. A kutatások azt bizonyítják, hogy minél fiatalabb a gyermek, annál könnyebben képes bármennyi nyelvet elsajátítani, ha azzal a nyelvvel rendszeresen és szisztematikusan találkozik. A nyelvoktatással foglalkozó szakembereink kifejezetten támogatják a korai nyelvtanulást.
Nyelvelsajátításra két dolog jellemző: az egyik, hogy a kommunikáció természetes nyelvi közegben zajlik. A gyermekeknél ez a természetes közeg a játék, ahol a játék során a kommunikáció angolnyelven folyik. A másik jellemző, hogy a nyelvet a maga komplexitásában ismerhetik meg.
Beszélgetünk, játszunk, dalokat énekelünk… és a gyerekek ezekből a mintákból építik fel magukban a nyelvet.
Foglalkozásainkon kb. 70 %-ban  ismételünk. Az ismerősség érzése biztonságot ad a kisdiákoknak. Az idegen nyelv iránt akkor fognak érdeklődni, ha az azzal való foglalkozás kellemes légkörben, stresszmentesen, örömteli, játékos tevékenységek formájában történik.

Mit nyújtunk a gyermekeknek:

 • kis létszámú (4-8 fős) csoportos foglalkozásokat,
 • idegen nyelvi fejlesztésére speciálisan képzett tanárokat,
 • szeretetteljes, személyes figyelmet,
 • örömet és élményt a tanulásban,
 • magabiztosabb kommunikációt,
 • jobb iskolai eredményeket,
 • felkészülést CAMBRIDGE gyermek nyelvvizsgákra,
 • lehetőséget más országban való tanulmányok folytatására,
 • nyitottságot más kultúrák iránt.

Felhívjuk kedves érdeklődőink figyelmét, hogy a kellő jelentkezési létszám esetén külön csoportot indítunk Soroksáron a Táncsics Mihály Művelődési Házban (1238 Grassalkovich u. 122.-124.) Jelentkezés a 30/689-66-70 telefonszámon.

 

Remélem sikerült röviden bemutatnunk célunkat, a lehetőségeket Önök és gyermekeik számára. Ingyenes bemutató foglalkozásaink keretén belül ízelítőt kaphatnak a nálunk folyó oktatás színvonaláról, eredményességünkről, lehetőségeikről.
Kiváló ingyenes parkolási lehetőséggel várjuk szeretettel oktató központunkban a pesterzsébeti Csili Művelődési Központba.

Várjuk Tisztelt Érdeklődők jelentkezését ingyenes bemutatóóráinkra.

Térkép

Kulcsszavak: gyermek angol, angol nyelviskola, nyelvvizsga felkészítés, gyermek fejlesztés, gyermek oktatás, nyelvoktatás, nyelviskola,  nyelvoktatás 19 éves korig, óvoda, nyelvoktatás óvodásoknak, ovis csoport

Angol Nyelvoktatás Gyerekeknek – Helen Doron
hirdetes
hirdetes