Akupunktúra, Lézerterápia, Kollagén terápia, Guna terápia

lezer-logo
ADATOK
  • Cím:

1) 1203 Budapest, Topánka u. 10. (Baross u. sarok)

2) 1238 Budapest, Táncsics M. u. 104. II./206/b (Soroksári Sztk)

  • Nyitva tartás:

1) Hétfő: 08:00 – 12:00 ; Csütörtök: 12:00 – 18:00

2) Telefonos bejelentkezés alapján

ELÉRHETŐSÉGEK
BEMUTATKOZÁS
lezer-kep

1991 óta foglalkozom akupunktúrás, lézerakupunktúrás és lágylézeres gyógyítással. A lágylézeres terápiát szívügyemnek tekintem, (15 éve oktatom orvoskollégáimnak is) hiszen sejtregeneráló, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatásának köszönhetően olyan esetekben is segíteni tud, melyekben a hagyományos gyógymódok már nem, vagy kevéssé hatásosak. Komplex kezelésként a lágylézeres terápiát lézeres akupunktúrával ötvözve a két módszer hatásai összeadódnak, így kivételesen jó eredményeket érhetünk el gyulladásos, kopásos és bizonyos bénulások korképek esetében.

Kezelést kiterjesztettük GUNA mozgásszervi fájdalomcsillapítás orvosi terápiával, a csont, izület, kötőszöveti eredetű betegségek kezelése. Visszaadja a mozgás természetes szabadságát. Csak orvos által alkalmazható injekciós eljárás, a kapható legvékonyabb tűvel alkalmazva. Ön szinte semmit sem fog érezni a beavatkozáskor.

Speciálisan előállított kallogént és olyan segéd összetevőket tartalmaznak, ami gyors és hatékony javulást biztosít az Ön számára. A főbb testtájék szerinti speciálisan kifejlesztett készítményekkel segítjük az Ön mielőbbi felépülését. Igyekszünk helyreállítani a károsodott szövetek működését és ne csak tünetileg, hanem okilag javítsák azok regenerációját. Segítsék a sérült szövetek mechanikai funkcióját, ezzel nagymértékben lehet csökkenteni a fájdalomtüneteket és az Ön életminőségét. Természetes hatóanyagokkal, ismereteink szerint mellékhatás mentesen javítják az Ön mozgásszervi állapotát.

Kezeléseinket a következő problémák megoldására ajánljuk:

  • ízületi kopások, gyulladások, gerincproblémák (porckorongsérv, derék- és nyakfájások)
  • teniszkönyök, váll-és térdfájdalmak, saroksarkantyú,
  • sport, ill. egyéb sérülések, ín- és izombetegségek,
  • arcidegzsába-és bénulás, arcüreggyulladás, herpesz, övsömör
  • nem gyógyuló sebek, fekélyek,égési sérülések, pattanásos arcbőr, szájzár.
  • Allergia, dohányzás, fogyókúra, szenvedélybetegségek.

Érszűkület vizsgálata, kezelése természetes módszerekkel)

Szolgáltatásainkat sorát bővítettük nyirokmasszázzsal és alakformálással, mágneses kezeléssel. Masszázságy kezelésünk nem csak a gyógyulást hanem az egészség megőrzését is elősegíti.

Üzemorvosi alapellátást végzünk.. Egészségpénztárakkal szerződésben állunk, így egészségpénztári tagoknak kezeléseink árát a pénztár visszatéríti.

Várjuk Önt is, hogy segíthessünk, megelőzhessünk.

Térkép

kulcsszavak: akupunktúra, lézer, üzemorvos, érbetegségek, fogyókúra, reumás betegségek, sebkezelés,  nyirokmasszázs, érszűkület, GUNA terápia, lézeresterápia, kollagén terápia

Akupunktúra, Lézerterápia, Kollagén terápia, Guna terápia
hirdetes
hirdetes